Описати смак натуральної кави тому, хто жодного разу його не пробував - все одно, що описувати красу світу і свободу людині в ув'язненні. Обмежувати себе у вживанні натуральної кави, який здатна призвести професійна кофемашина б/в, - це також само безглуздо, як бачити перед собою щось таємне і не осягнути його.http://saeco.ucoz.net
Напій, приготовлений з Мелених зерен, чарівний, його смак неповторний і чудовий, його аромат не раз надихав великих на їх творіння і щогодини допомагає тисячам людей по всьому світу прокинутися і відчути приплив бадьорості.http://saeco.ucoz.net
Багаті люди витрачають цілі статки, плюндруючи свій гаманець на щоденну купівлю кави в кав'ярнях, ресторанах, кафе . Але навіщо ж витрачати зайві кошти, якщо тепер у кожного є можливість купити б/в кавоварку за досту
...
Читати далі »
Переглядів:
531
|
Додав:
exstreme
|
Дата:
03.08.2015
|
|
Замінники кави натурального виробляють для певної групи споживачів, яким протипоказаний кофеїн, що дозволяє дорогу сировину, що привезла, замінити місцевим. Сировина для кавових напоїв: зерна злакових культур, цикорій, жолуді, соя, сушені плоди, топінамбур. У більшість найменувань напоїв входять цикорій і ячмінь. При обсмажуванні коріння цикорію в них утворюється комплекс ароматичних речовин.
Використовувані у виробництві кавових напоїв зерно, жолуді, плоди багаті крохмалем, цукрами, клітковиною, дубильними, азотистими, мінеральними речовинами. Обсмажену сировину розмелюють і змішують по рецептурі. У деякі кавові напої може вводитися кава натуральний в кількості 5—35% від маси. По рецептурному складу напої можна розділити на три групи: що містять натуральну каву (Арктика, Народний, Ранок); що не містять натуральну каву, але що мають цикорій (Цикорій, Здоров'я, Дитячий); без додавання натуральної кави і цикорію. Напої останньої групи можуть бути однокомпонентними (Я
...
Читати далі »
Переглядів:
643
|
Додав:
exstreme
|
Дата:
03.08.2015
|
| |