Головна » 2015 » Серпень » 5 » Вибір кавомашини - що краще
10:13
Вибір кавомашини - що краще

Кавомашина - шикарна річ, мрія будь-якого кофемана. Вона вже не є рідкістю в офісі, та й у будинках зустрічається часто. Цей досить складний апарат постійно вдосконалюється, попит на нього зростає. Машина з програмним управлінням являє собою з'єднання кавомолки та кавоварки. У різні моделі можна засипати або мелену каву, або в зернах. Машина зварить і еспресо, і капучино, і навіть може просто закип'ятити воду. А ще можна її запрограмувати на приготування свого улюбленого рецепта напою. Вона як і раніше стоїть невеликий статок і вважається по праву розкішшю на кухні. Правда, вона все частіше зустрічається в офісах компаній і скоро стане невід'ємною частиною офіційних зустрічей.

Вибір кавомашини визначається трьома основними факторами: надійністю, якістю і ціною. Зовсім необов'язково купувати для експлуатації будинку дорогий наворочений агрегат. Недорогі моделі, скоріше всього, зварять кави такої ж якості, що й дорогі, елітні кавомашини. Тому що не впливає на якість напою наявність цифрового дисплея або другого бойлера для одночасної варіння кави за двома рецептами. Найімовірніше, на вибір кавомашини для дому може вплинути доступна ціна і можливість зварити кілька варіантів смачної кави. Такі апарати Nivona 6-ї серії, а також кавомашини Bosch марок TCA5201, TCA5601 (08), TCA5809 і багато інших. Вибір досить доступних за ціною, надійно працюють і зручних кавоварок широкий. Кращий вибір кавомашини для придбання в офіс - моделі середнього цінового рівня. У них більше функцій, ніж у машин більш дешевого класу, вони надійні і довговічні. Це машини марки Nivona сьомої серії, кавомашини Bosch марки TCA6401, TCA6801, TCA6809, а також кавомашини від Delonghi. Дуже гарні і якісні машини Jura.

Автоматичні кавомашини - вибір

Дорогі пристрої являють собою маленькі шедеври техніки і технології. Вибір кавомашини елітного класу можуть дозволити собі або ті, кому це по кишені, або пристрасні прихильники цього напою. Такі пристрої прикрасять офіс компанії і піднімуть її престиж в очах його відвідувачів. Це моделі Jura Impressa j9, j9.3 TFT, Z7, Nivona восьмої серії і Delonghi марок ESAM 6600, ESAM 6700.

Функції машин-автоматів

Автоматичні кавомашини дуже дорогі, але в той же час і дуже популярні. Процес варіння кави не вимагає участі людини. у нього залишаються тільки дві функції: затоку воду, закласти в бункер кави в зернах, ну і задати кількість необхідних чашок кави і його фортеця. Далі натиснути кнопку «пуск». Далі машина сама змеле кави, відміряє необхідну кількість води, встановить необхідний тиск пара. Кількість функцій, закладених в неї, залежить від виробника. Це може бути автоматичне вимикання, установка режиму варіння, контроль якості води, самоочищення та багато іншого. Серце машини - заварний механізм. Саме в ньому відбувається приготування кави. У автоматичних пристроїв можна проводити очищення під струменем води, якщо він знімний. Незнімний промивається тільки за допомогою спеціальних таблеток, що випускаються фірмою-виробником машини. Тому вибір кавомашини-автомата для дому - зі знімним заварним механізмом.

Переглядів: 1031 | Додав: exstreme | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Ремонт кавових машин Здійснюємо гарантійний та післягарантійний ремонт різної складності кавоварок Saeco та інших:(Bosch, De Longhi, Electrolux, Gaggia, Jura, Kenwood, SIEMENS, Krups, Philips, Saeco, Saturn, Scarlett, SPIDEM, SOLIS, Vitek, Zelmer, Melitta, AEG, NIVONA, SPIDEM, Rotel, GAGGENAU), також ремонтуємо плати, проводимо профілактичні роботи , чистки, Професійних кавомашин .

- У Львові та Львівській області

Наші сервіс-менеджери працюють по всій Львівській області. Телефонуйте до нас і ми надішлемо найближчого до Вас нашого представника у зручний Вам час.

- Щоб зберегти Ваш час

Для нас основним видом діяльності є ремонт кавового обладнання. Всі інші наші пропозиції для Вас є додатковими опціями. Ми не ставимо акцент на те , де Ви придбали обладнання і, яка саме кава вам до вподоби. В той же час ми пропонуємо Вашій увазі кілька моделей кавоварок , котрі на нашу думку є найбільш досконалими по своїх технічних характеристиках, та широкий асортимент кави, продуктів для вендінгу, супутніх товарів , які унас можна придбати за гуртовими та дрібногуртовими цінами.

- Це все можна замовити у нас

Перелік наших основних послуг:
терміновий ремонт
ремонт плати кавоварки
заміна модулів кавоварок
заміна помпи подачі води
очищення від накипу, декальцинація
очищення молочного та кавового тракту
заміна бойлера або водонагріваючого елемента
ремонт кавомолок
навчання персоналу
безкоштовна консультація по толефону
кур’єрська доставка
На виконану роботу та використані запчастини надається гарантія до 12 місяців.
Як викликати майстра