Професійні кавомашини або професійні кавоварки призначені для приготування справжньої ароматної кави та напоїв на основі еспрессо в кафе, барах, кав'ярнях, піцеріях, ресторанах, кондитерських та інших закладах громадського харчування. Професійна кавова машина здатна швидко і якісно обслужити велику кількість клієнтів, при цьому мінімізувати роботу бармена. Від побутової професійноъ кавомашини відрізняється функціональністю, більшою продуктивністю, потужністю, дизайном і звичайно ціною. Принцип роботи професійної кавомашиниЗерна кави у відповідному бункері перемелюють і перетворюються на порошок. Паралельно в бойлері нагрів
...
Читати далі »
|
Автоматичні кавомашини (автоматичні кавоварки) з кожним роком стали завойовувати все більшу і більшу популярність серед поціновувачів натуральної свіжомеленої кави. Все пояснюється тим, що всі процеси з приготування кави - від помолу до заварювання - повністю автоматизовані. За допомогою такого професійного обладнання можна всього за декілька секунд приготувати ароматну каву, практично без участі людини.
...
Читати далі »
|
Описати смак натуральної кави тому, хто жодного разу його не пробував - все одно, що описувати красу світу і свободу людині в ув'язненні. Обмежувати себе у вживанні натуральної кави, який здатна призвести професійна кофемашина б/в, - це також само безглуздо, як бачити перед собою щось таємне і не осягнути його.http://saeco.ucoz.net Напій, приготовлений з Мелених зерен, чарівний, його смак неповторний і чудовий, його аромат не раз надихав великих на їх творіння і щогодини допомагає тисячам людей по всьому світу прокинутися і відчути приплив бадьорості.http://saeco.ucoz.net Багаті люди витрачають цілі статки, плюндруючи свій гаманець на щоденну купівлю кави в кав'ярнях, ресторанах, кафе . Але навіщо ж витрачати зайві кошти, якщо тепер у кожного є можливість купити б/в кавоварку за досту ... Читати далі » |
Замінники кави натурального виробляють для певної групи споживачів, яким протипоказаний кофеїн, що дозволяє дорогу сировину, що привезла, замінити місцевим. Сировина для кавових напоїв: зерна злакових культур, цикорій, жолуді, соя, сушені плоди, топінамбур. У більшість найменувань напоїв входять цикорій і ячмінь. При обсмажуванні коріння цикорію в них утворюється комплекс ароматичних речовин. Використовувані у виробництві кавових напоїв зерно, жолуді, плоди багаті крохмалем, цукрами, клітковиною, дубильними, азотистими, мінеральними речовинами. Обсмажену сировину розмелюють і змішують по рецептурі. У деякі кавові напої може вводитися кава натуральний в кількості 5—35% від маси. По рецептурному складу напої можна розділити на три групи: що містять натуральну каву (Арктика, Народний, Ранок); що не містять натуральну каву, але що мають цикорій (Цикорій, Здоров'я, Дитячий); без додавання натуральної кави і цикорію. Напої останньої групи можуть бути однокомпонентними (Я ... Читати далі » |